Echtzeit Fotos
Wer ist

Armend Gjonaj

Find hidden profiles and photos for Armend Gjonaj across MySpace, Facebook and 40+ networks.

Bilder(4)

 
Keine Daten vorhanden
 
Keine Daten vorhanden

Internetlinks(14)

Armend Gjonaj | Facebook
Tritt Facebook bei, um dich mit Armend Gjonaj und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook ermöglicht den Menschen das Teilen von Inhalten ...
Armend Gjemaili | Armend Hana | People Directory | Facebook
Results from the People directory for Armend Gjemaili - Armend Hana. Search Facebook for more People with names like Armend Gjemaili - Armend Hana.
"GJON BUZUKU"-Gjonaj | Facebook
"GJON BUZUKU"-Gjonaj - Nuk eshte me i miri,po me te mir nuk ka. | Facebook. ... Baldedaj Besnik, 'ffL' AnnDëër dhe Armend Qollaku e pëlqejnë këtë. ...
Mirsa Kerceli & Armend Shabani-i.e dashuruar - YouTube
23 Qer 2009 ... Mirsa Kerceli & Armend Shabani-i.e dashuruar ... Gjovani Gjonaj - As kush nuk i ka krejtby sejdoismaili111115 views; Thumbnail 3:27. Add to ...
Wer ist Kristina Gjonaj - waatp.de
Wer ist Kristina Gjonaj - waatp.de.Siehe auch Kristina Gjonaj: bilder, Profile bei Sozialen Netzwerken, videos, internetlinks, in Blogs, in Neuigkeiten, Bücher ...
Wer ist David Gjonaj - waatp.de
Wer ist David Gjonaj - waatp.de.Siehe auch David Gjonaj: bilder, Profile bei Sozialen Netzwerken, videos, internetlinks, in Blogs, in Neuigkeiten, Bücher, Microblog ...
"GJON BUZUKU"-Gjonaj | Facebook
"GJON BUZUKU"-Gjonaj - Nuk eshte me i miri,po me te mir nuk ka. | Facebook
John Gjonaj @ Reunion.com - Find and Reunite with High School ...
Find John Gjonaj @ Reunion.com - Now part of Mylife
Armend Qollaku | Facebook
Armend Qollaku është në Facebook. Bashkangjitu në Facebook për t'u lidhur me Armend Qollaku dhe të tjerët që mund t'i njihni. Facebook fuqizon shkëmbimet mes ...
Peter Popovic @ Reunion.com - Find and Reunite with High School ...
Find Peter Popovic @ Reunion.com - Now part of Mylife
Arkiva e muzikes shqiptare
degjo. Muzik Shqip! Muzik e huaj! Ngarko nje kenge! 100 Kenget e reja! ... Hyrje Regjistrim
Albania - U.S. Department of State
Albania is a republic with a multiparty parliament, a Prime Minister, and a President, elected by the Parliament. The Prime Minister heads the Government; the ...
Armend Rexhepagiqi Video - Shkel
Armend Rexhepagiqi videoklip "Shkel" eng. "I obey you" Album: "Shkel" (2005) This clip won Armend the "Best All" award in Music VideoFest competition held in ...
Puru's & Franz Page: Kosovo Bergrennen 2004/2005
1 Daka,Ernest : UNM : V BMW 320i : 2 Gashi,Gazmend : UNM : IV Opel Astra : 3 Qubreli,Naxhat
Keine Daten vorhanden

Dokumente(4)

Lista e kandidateve për test fizik datë 16.11.2011 DRP Pejë
25.05.86. 16 03-00190. BESART. MIHILL. GJONAJ. 03.05.89. 17 03-00192 ..... BËRDYNAJ. 29.09.83. 150 03-01187. ARMEND. JASHAR. LULAJ. 04.03.88 ...
D R EJTIM I KOM UNA S HKOL L A EMRI MBIEMRI PA R A LEL J ...
1 ARMEND. REXHEPI. 13. 5 67. GJ1. Ferizaj. 1 BLENDI. LAMAXHEMA. 13. 43 67. GJ1. Ferizaj. 1 BARDH. HOXHA. 3. 6 66. GJ1. Ferizaj. 1 EGZONA. MANI. 3 ...
UPPZ-MENAXHMENT NDËRKOMBËTAR
73 346 Armend Shaban. Terpeza. 23,09,1988 Prizren. Prizren. 87,00. 74 97 Ardiana ..... 15,01,1988 Gjonaj. Prizren. 73,00. 283 508 Jeton. Sejron. Nafezi. 07, 08 ...
voter list
ARMEND. 28/04/1988. 0108C. AHMAXHEKAJ. BARDH. 10/10/1964. 0108C. AHMAXHEKAJ. BASRI. 01/07/1988. 0108C. AHMAXHEKAJ. BEDRI. 07/03/1977 ...
Keine Daten vorhanden

Soziale Netzwerke(1)

Keine Daten vorhanden
Dark-Lion
Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden

Videos(2)

 
 
Keine Daten vorhanden
 

Neuigkeiten(0)

Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden
Keine Daten vorhanden

Microblogs(0)

 

Biografie(0)

Keine Daten vorhanden